Skip to main content
Recepty

Banánové palacinky na ktoré sú potrebné len 4 ingrediencie

Banánové palacinky na ktoré sú potrebné len 4 ingrediencie
Andrej Preťo
Spisovateľ a Expert2 mesiacov Ago
Zobraziť profil Andrej Preťo
Začnime hneď a to s tým, aké "náradie" budete potrebovať:
  • Mixér
  • Lyžička
  • Miska
  • Panvica
  • Varecha

Počet porcií: 4 palacinky

Čas prípravy: 5 minút

Čas varenia: 5 minút

Ingrediencie

Inštrukcie

  1. Mierne rozohrejte panvicu tak, aby začala byť horúca, ale nie príliš!
  2. Potom pridajte banán a vajíčka do mixéra alebo kuchynského robota. Mixujte dohladka.
  3. Pridajte proteínový prášok a valcované ovsené vločky do mixéra a mixujte do hladka. Uistite sa, že ich pridáte po banánoch a vajíčkach.
  4. Nalejte štvrtinu cesta na vyhriatu panvicu, do tvaru palacinky širokej asi 10cm. Pokiaľ chcete palacinky hrubšie, počkajte 20 sekúnd od prvého naliatia cesta a na vrch nalejte ďalšie cesto.
  5. Počkajte približne 30 sekúnd potom pomocou varechy otočte palacinku a varte ďalších 30 sekúnd. Opakujte, kým vám nezostane žiadne cesto.
  6. Navrch dajte svoje obľúbenú polevu (my určite odporúčame, že čučoriedky + javorový sirup sú najlepšie proteínové palacinky na svete).

Pokiaľ chcete môžete ich potrieť aj jogurtom, tvarohom a pridať tak ďalšie bielkoviny. Sme si tiež istí, že trošku nutelly urobí palacinky vždy len lepšie.

Nutričné informácie na porciu:

Kalórií 115
Celkový obsah tuku 1g
Sacharidy spolu 14g
Bielkovina 15g

 

Andrej Preťo
Spisovateľ a Expert
Zobraziť profil Andrej Preťo
Andrej sa od svojich 13 rokov venuje aktívnemu, skoro poloprofesionálnemu, športovaniu v oblasti kulturistiky. V minulosti sa zúčastnil jednej celoslovenskej kulturistickej súťaže (MS SR Juniorov v Hnušti 2015), kde obsadil 3. miesto. Počas poslednej prípravy na ďalšiu súťaž v roku 2016 sa Andrej zranil a neskôr v dôsledku tohto zrania absolvoval operáciu ramena. Podľa jeho slov mu aj táto skúsenosť priniesla niečo do života, pretože ako sám hovorí, dnes už musí cvičiť opatrnejšie a výrazne viac sa sústrediť na správnu techniku cvičenia. Vyštudoval vysokú školu Bezpečnostného inžinierstva v Žiline a aj keď jeho vysokoškolské vzdelanie nemá nič spoločné zo športom, jeho vášeň ku kulturistike ho neustále motivuje do sebavzdelávania sa ohľadom základných funkcií ľudského organizmu a anatómie ľudského tela, na úrovni medicínskych skrípt a bestsellerov na tému fitness, vyžíva a posilňovanie. Kulturistika, aktívny životný štýl, zdravá strava a doplnky výživy sú dnes už jeho neoddeliteľnou súčasťou. Aj keď Andrej nepracuje ako osobný tréner alebo špecialista na výživu, je u neho táto kapitola stále otvorená, tak isto ako aj súťaženie v kulturistike. Viac informácií o Andrejovi nájdete na jeho fan page: https://www.facebook.com/AndrejPretoClassicBodybuilder/
myprotein