Skip to main content
Uncategorised

Čo je Clear Whey Isolate? | Meníme hru pre proteínové nápoje počas leta!

Čo je Clear Whey Isolate? | Meníme hru pre proteínové nápoje počas leta!
Liam Agnew
Športový výživový poradca a osobný tréner2 mesiacov Ago
Zobraziť profil Liam Agnew

Keď sme prišli so šťavnatým Clear Whey, uplne sme zrušili predstavu o tom, ako proteínové nápoje chutia a akú konzistenciu majú. A keďže leto je už dávno tu, je čas na zmenu!

Ak ste trochu meškali a ešte ste nevyskúšali náš šťavnatý osviežujúci proteínový kokteil, dovoľte nám, predstaviť náš Clear Whey. Tu je všetko, čo potrebujete vedieť.

Čo je Clear Whey?

Náš Clear Whey Isolate je proteínový kokteil s nízkym obsahom cukru, ktorý dodáva pôsobivých 20 g bielkovín na porciu a máme ho v dvanástich ovocných príchutiach vrátane Bitter Lemon, Mojito, Orange & Mango, Peach Tea a Rainbow Candy.

Tréningy v teplejšom počasí sú už tu, čo znamená, že je ideálny čas vymeniť klasické krémové koktaily za túto šťavnatú alternatívu. Tento osviežujúci proteínový kokteil, ktorý je hladko rozmiešateľný a plný bielkovín, prekypuje skvelou chuťou a je ideálny po tréningu alebo kedykoľvek, keď potrebujete osviežujúce povzbudenie.

Jednoducho zmiešajte odmerku s vodou, pretrepte a nechajte 15 sekúnd usadiť, potom si ho vychutnajte. Ak si ho chcete ešte viac vychutnať, dajte si ho s ľadom. Ak toto nie je najlepší proteínový nápoj v teple po vašom tréningu, tak už nevieme čo je...

clear whey proteín

Tu máme dokonca pár recenzií priamo z nášho obchodu:

Nemá chybu ⭐⭐⭐⭐⭐

Výborný proteín, dobre chutí a tak isto sa dobre rozpúšťa. Objednala som si príchute mojito a melón. Mojito chutí ako taká svieža limonáda a melón mi pripomína melónové žuvačky a je trochu sladší oproti mojitu. Odporúčam obidva.

Najlepší protein ⭐⭐⭐⭐⭐

Tento protein je úplná záchrana, mliečne proteíny boli pre mňa vždy ťažké na žalúdok, Pila som ich viac menej z dôvodu doplnenia bielkovín. Clear whey bola ta najlepšia vec aku som za posledné roky objavila. Chuti úplne ako limonáda, trošku peni ale stačí zarobiť s menej vodou, pockat minútu a doliať vodu. Dá sa miešať aj s kreatínom a ja sa musím držať skôr aby som ho nepila, hlavne pre uzasne prichute. Ochutnala som už všetky, najlepšie určite hrozno, dragon fruit, a broskyna (úplne ako ice tea) ale vždy rada doobjednam aj pomaranč mango a ribezla malina. A tie gains stoja za každý cent?

Prečo potrebujem bielkoviny?

Ak už rozmýšľate o lákavej chuti Clear Whey Isolate, ale nie ste si celkom istí, prečo potrebujete proteínový kokteil. Nebojte sa, sme tu, aby sme  vám veci objasnili...

Proteínové koktaily môžu byť lahodným spôsobom, ako zvýšiť príjem bielkovín spolu s vyváženou a výživnou stravou.

Ešte predtým, ako sa dostaneme k fitness stránke, bielkoviny sú dôležitou súčasťou vašej každodennej stravy, pretože pomáhajú udržať veci tak, aby správne fungovali. Podieľa sa na produkcii hormónov a enzýmov a sú súčasťou každej bunky v tele - bielkovina je stavebným kameňom svalov, chrupaviek, vlasov, pokožky a nechtov.

Preto môže byť proteínový kokteil veľmi dôležitým doplnkom vašej tréningovej rutiny – pomáha pri raste a udržiavaní svalovej hmoty a podporuje všetko úsilie, ktoré vynaložíte na tréning.

Odborníčka na výživu Jennifer Blow hovorí: "Bielkoviny sú životne dôležitou makroživinou v strave. Priemerná potreba pre sedavého dospelého človeka by bola okolo 45-55 g denne, ale pre tých, ktorí chcú nabrať svaly, by to mohlo byť až 130 g bielkovín denne, pre priemerného 70 kg jedinca."

Tak na čo ešte čakáte...?

Liam Agnew
Športový výživový poradca a osobný tréner
Zobraziť profil Liam Agnew

Liam je certifikovaný športový poradca Medzinárodnou spoločnosťou pre športovú výživu a je zapísaný v registri športovej výživy v Britskej dietetickej asociácii. Získal bakalársky titul v odbore športu a cvičenia a ISSN diplom z aplikovanej športovej výživy.

Liam je skúsený osobný tréner, ktorý pomáha svojim klientom dosahovať ich ciele. Snaží sa o to, aby si jeho klienti zachovali maximálne zdravie vďaka praktickému cvičeniu a mnohým informáciám o výžive.

Vo svojom voľnom čase sa Liam venuje powerliftingovým súťažiam, rád sa prechádza po horách, hrá futbal a rozširuje svoju zbierku receptov v kuchyni. Viac informácií o Liamovi nájdete na tomto odkaze.

myprotein